চীনে যেতে চান ছাএ হিসেবে? ভিসা অফিসের ইন্টার্ভিউটা দেখে নিন! Interview Sample While Applying in China!

First need to tell:
May I come in sir / madam and then Good morning sir / Madam.

1. What is your name?
Ans: Thanks for your question. My name is .
সব কিছুর আপডেট পেতে চোখ রাখুন আমাদের ফেইসবুক পেইজে!!
অনুগ্রহ পুর্বক নিচের লাইক বাটনে ক্লিক করুন।

 



 

2. Describe about yourself/your family?
Ans: Well, my fathers name ishe is a
My mother name is. She is a..

3. What is your school name & its location?
Ans: I was completed my SSC from..which is situated in..

4. Why you would like to go to china if there are available medical /Engineering Universities in Bangladesh?
Ans: I would like to go China because China is more developed in the sector
of medicine & engineering than Bangladesh. And I know that education
quality is internationally recognized and many International students now
prefer China for their higher studies. I know Chinas tuition fees are also
reasonable and thats why I want to go China.



 

5. Why you choose this agency? What is the trust about it?what is the payment system?
Ans: I applied through My cousin. He is acting
as recruiting agency of my University. They processed my all documents like
admission notice & JW202 and guide me regarding visa & admission process
and also inform me all the required costs for my study at China. I trust
this agency because my 2 friends already went China through this agency.
They also charge minimum fees for their services.



 

6. Why you like Ninxia/Zhengzhou/Three Gorges University?
Ans: I like…university because some of my friends are studying there.
And I know study quality of this University is very well and many
International students are studying there. Thats why I want to go this
university.

7. Whats your ambition?
Ans: My future ambition is to be a doctor / engineer. I dream for this
profession from my childhood. After completing my MBBS / Engineering, I
will come back at Bangladesh and then I will serve Bangladesh.

loading...



 

8. Why you didnt apply in bd public medical college?
Ans: In Bangladesh public universitys seats are so limited thats why I
was not applied for Public University.
9. What you will do after come back in Bangladesh?
Ans: As same as answer 7.



10. Where r u staying now?
Ans: Now I am staying at …………

11.How you got all papers from China?
Ans: I got all of my papers from china through my cousin /

12. Who has given you the JW202?
Ans: As same as 11.

13. How did you know about this University?
Ans: I know about this University from my cousin …… I also visited this university website.

14. Who helped you to get all this documents?
Ans: As same as 11.

15. Why u want to study in China?
Ans: As same as 4.

16. Which Course you want to study?
Ans: I want to study at MBBS / Engineering course.

17. Why you choose this course?
Ans: I chose this course because from my childhood I want to be a doctor
for that I chose this course.

18. Why you are not interested to study in Bangladesh?
Ans: Private Universities of Bangladesh are so much expensive and payment
system is not flexible.

19. Who will bear your financial expense?
Ans: All of my financial expense will bear my father/parents.

20. Tell us something regarding your ambition / goal.
Ans: As same as 7.

সব কিছুর আপডেট পেতে চোখ রাখুন আমাদের ফেইসবুক পেইজে ।।

আরও জানতে VIDEO টি দেখুন.চানেলটি SUBSCRIBE করতে ভুলবেননা PLEASE::

loading...